Dagretour + lunch bij La Place

Het is weer mogelijk om een dagretour + lunch bij één van de La Place vestigingen te bestellen. Voor slechts € 20,- kunt u deze actie bestellen bij de Spoordeelwinkel. De goedkope treintickets zijn nog verkrijgbaar tot 31 maart en de reisperiode van deze trein actie loopt ook tot 30 april 2017, dus er is weinig ruimte voor verwarring. Gaat u binnenkort een dagje shoppen met uw vriend/vriendin? Dan is deze actie ideaal, want hiermee geniet u van een voordelig treinuitje met een heerlijke lunch. De lunch bestaat uit een La Place Sandwich boerenkaas, beenham of kruidenroomkaas met een normale koffie/thee.

Treinkaart actie

Samenvatting van de La Place Dagretour actie:

  • Kosten: € 20
  • Verkoopperiode: t/m 31 maart 2016;
  • Reisperiode: t/m 30 april 2016 (m.u.v. Koningsdag).

Voor de overige voorwaarden raden wij u aan om de website van de Spoordeelwinkel nogmaals goed door te nemen, voordat u op een aankoop overgaat. Op deze manier voorkomt u problemen in een later stadium.

Treinkaartjes acties in maart 2017

Er zijn weer een hoop treinkaartjes acties geweest in 2017 en ook in mei zijn er weer een aantal verkrijgbaar! Zo is de La Place dagretour en de NS seizoensretour momenteel lopende. Mogelijk komt er half mei opnieuw een dagkaart actie, maar meer hierover is nog niet bekend. Deze verwachting is gebaseerd op gegevens uit voorgaande jaren, waardoor wij niets kunnen garanderen.

Wilt u er in het vervolg als eerste bij zijn?

  1. Schrijf u in voor de nieuwsbrief
  2. Like ons op Facebook!

Deel deze pagina!

Close