NS dagkaart

Opzoek naar een goedkope NS dagkaart? Profiteer dan van deze treinkaartjes actie! Bestel t/m 19 maart 2017 een NS dagkaart voor € 20,50 en reis een hele dag onbeperkt met treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia in de reisperiode van 13 maart t/m 30 juni 2017.

Een NS dagkaart is normaal gesproken verkrijgbaar voor € 51,80, maar tijdens actieperiodes vaak met ruim 60% korting. Deze prijs van een NS dagkaart wordt bepaald a.h.v. het maximale bedrag van een retourtje in Nederland.

NS dagkaart

NS dagkaart actie op OV Chipkaart

In de eerste instantie was het niet mogelijk om een NS dagkaart op de OV Chipkaart te laden, maar tegenwoordig heeft de NS ervoor gezorgd dat dit gewoon kan. Zelfs de dagkaart acties zijn tegenwoordig op een wegwerp OV-chipkaart geladen, zodat reizigers hem na gebruik kunnen weggooien. Heeft u nog een treinkaartjes actie nodig? Kijk dan op onze voorpagina voor de lopende aanbiedingen of bij één van de winkelketens die regelmatig kortingsacties houden.

  • Tarief: € 20,50;
  • Verkoop: 13 t/m 19 maart 2017;
  • Geldig: 13 maart t/m 30 juni 2017;
  • Ruilen of teruggave is niet mogelijk.

Studenten korting op NS dagkaart

Met de Ov-studentenpas kan er voor reisgenoten korting worden verkregen op treinkaartjes van de NS. Het gaat hierbij om maximaal 3 personen met een korting van 40 procent. De kosten van een NS dagkaart met korting:

  • 28,80- euro voor de 2e klas
  • 48,- euro voor de 1e klas

Acties op de NS dagkaart

Er zijn regelmatig acties rondom de NS dagkaart, omdat deze kaart vrij prijzig is. Op onze pagina worden deze acties bijgehouden, zodat de treinreiziger geïnformeerd blijft en een goed overzicht heeft van de lopende en verlopen acties.

Voorbeelden van deze NS dagkaart acties:

  1. Kruidvat NS dagkaart
  2. Blokker NS dagkaart
  3. AH NS dagkaart

 

NS dagkaart

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+