NS dagkaart

Bespaar me een NS dagkaart actie

De NS dagkaart is een populair vervoersbewijs in Nederland, omdat hiermee een hele dag onbeperkt gereisd kan worden in heel Nederland. Een dagkaart van de NS is redelijk duur, waardoor er tijdens de NS acties vaak ongeremd wordt in gekocht. De kosten voor de  NS dagkaart:

  • 51,80 euro voor de 2e klas
  • 80,- euro voor de 1e klas

Deze prijs is bepaald door het maximale bedrag van een retourtje in Nederland. De prijs van een ns dagkaart is dus gelijk aan de maximale prijs van een retourtje in Nederland.

De NS dagkaart actie op de ov-chipkaart

In de eerste instantie was het niet mogelijk om een NS dagkaart op de OV Chipkaart te laden, maar tegenwoordig heeft de NS ervoor gezorgd dat dit gewoon kan. Zelfs de dagkaart acties zijn tegenwoordig op een wegwerp OV-chipkaart geladen, zodat reizigers hem na gebruik kunnen weggooien. Heeft u nog een treinkaartjes actie nodig? Kijk dan op onze voorpagina voor de lopende aanbiedingen of bij één van de winkelketens die regelmatig kortingsacties houden.

Studenten hebben korting op de dagkaart van de NS

Met de Ov-studentenpas kan er voor reisgenoten korting worden verkregen op treinkaartjes van de NS. Het gaat hierbij om maximaal 3 personen met een korting van 40 procent. De kosten van een NS dagkaart met korting:

  • 28,80- euro voor de 2e klas
  • 48,- euro voor de 1e klas

Acties op de NS dagkaart

Er zijn regelmatig acties rondom de NS dagkaart, omdat deze kaart vrij prijzig is. Op onze pagina worden deze acties bijgehouden, zodat de treinreiziger geïnformeerd blijft en een goed overzicht heeft van de lopende en verlopen acties.

Voorbeelden van deze NS dagkaart acties:

  1. Kruidvat NS dagkaart
  2. Blokker NS dagkaart
  3. AH NS dagkaart

 

NS dagkaart

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+