NS dagkaart

Opzoek naar een goedkope NS dagkaart? Hiermee reist u een hele dag dag onbeperkt met de trein en kunt u een voordelig dagje weg. Dagelijks publiceren wij de laatste NS dagkaart aanbiedingen van aanbieders als ActieVanDeDag, de Spoordeelwinkel, Albert Heijn, Blokker, Kruidvat, Hema, Bakker Bart en VakantieVeilingen. Hieronder vindt u de NS dagretour aanbieding uit januari 2018 van de Spoordeelwinkel.

Een NS dagkaart is normaal gesproken verkrijgbaar voor € 51,80, maar tijdens actieperiodes vaak met ruim 60% korting. Deze prijs van een NS dagkaart wordt bepaald a.h.v. het maximale bedrag van een retourtje in Nederland.

NS dagkaart

NS Dagretour actie 2017

T/m 26 januari 2018 bestelt u bij de NS Spoordeelwinkel een 2-persoons NS dagretour voor € 29 (€ 14,50 per persooon). Geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur in de periode t/m 26 januari 2018 in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Niet geldig in het weekend.

  • Verkoopperiode: t/m 26 januari 2018
  • Reisperiode: t/m 26 januari 2018
  • Prijs 2e klas: € 29
  • Prijs 1e klas: € 35
  • Reisproduct: NS Dagretour voor 2 personen

Studenten korting op NS dagkaart

Met de Ov-studentenpas kan er voor reisgenoten korting worden verkregen op treinkaartjes van de NS. Het gaat hierbij om maximaal 3 personen met een korting van 40 procent. De kosten van een NS dagkaart met korting:

  • 28,80- euro voor de 2e klas
  • 48,- euro voor de 1e klas

Acties op de NS dagkaart

Er zijn regelmatig acties rondom de NS dagkaart, omdat deze kaart vrij prijzig is. Op onze pagina worden deze acties bijgehouden, zodat de treinreiziger geïnformeerd blijft en een goed overzicht heeft van de lopende en verlopen acties.

Voorbeelden van deze NS dagkaart acties:

  1. Kruidvat NS dagkaart
  2. Blokker NS dagkaart
  3. AH NS dagkaart

NS dagkaart

Deel deze pagina!

Close