NS Hema actie

De treinkaartjes actie van de HEMA is tot 22 november 2015 verkrijgbaar in de filialen van de Hema en natuurlijk via de webshop! Wij van Treinkaartjes-actie.nl houden jou natuurlijk graag op de hoogte van deze en andere acties en raden je daarom aan om ons te Liken via Facebook! Met de HEMA dagkaart actie is het mogelijk om voor € 17,50 een hele dag te reizen vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Een NS dagkaart is normaal gesproken verkrijgbaar voor een bedrag van €53, maar nu voor slechts € 17,50, waarbij 2 kinderen van 4 t/m 11 jaar oud gratis met u meereizen!

Bestel de dagkaart van de HEMA op de website of in een winkel bij u in de buurt. U ontvangt met de trein actie een NS E-ticket welke u vervolgens kunt activeren op de website van de NS.

  • Verkoopperiode: T/m 22 november 2015;
  • Reisperiode: T/m 03 januari 2016;
  • Prijs: € 17,50;
  • Geldig: Voor 1 volwassene en 2 kinderen van 4 t/m 11 jaar oud.

HEMA dagkaart

NS Hema Dagkaart actie

Afgelopen jaar heeft Hema weer verschillende acties gehouden en deze waren allemaal te vinden op onze website. Deze trein acties van Hema komen vaker voor en maken het treinverkeer in Nederland aantrekkelijk. Door de geldigheid voor meerdere personen en de betaalbare prijs is de aanbieding ontzettend populair. Houdt er rekening mee dat de actie hierdoor snel uitverkocht kan raken en dat de Hema al voor 22 november 2015 zonder tickets kan komen te zitten. Lees de voorwaarden altijd eerst goed door, voordat u op een aankoop overgaat.