NS Hema actie

De treinkaartjes actie van de HEMA is weer lopende en wij van treinkaartjes-actie.nl zijn er natuurlijk weer bij! De HEMA dagkaart is deze keer zowel in de winkels als online verkrijgbaar. Met de HEMA dagkaart actie is het mogelijk om voor € 18,- een hele dag te reizen zonder dat u zich hoeft druk te maken over de kosten. Met een dagkaart van de HEMA bestelt u een volwaardige NS dagkaart en een gratis lunch bij één van de restaurants. Een NS dagkaart is normaal gesproken verkrijgbaar voor een bedrag van €51,40-, maar tijdens de actie periodes is het HEMA treinkaartje verkrijgbaar voor slechts € 18.

Bestel de dagkaart van de HEMA op de website of in een winkel bij u in de buurt. U ontvangt met de trein actie een NS E-ticket welke u vervolgens kunt activeren op de website van de NS.

  • Verkoopperiode: t/m 12 april 2015;
  • Reisperiode: t/m 28 juni 2015 (niet geldig op Koningsdag 27 april 2015);
  • Prijs: € 18,-

HEMA dagkaart

NS Hema Dagkaart actie

De Hema heeft afgelopen jaar weer een NS Hema actie gehouden. Deze trein actie van de Hema komt vaker voor en zijn razend voordelig. De Hema dagkaarten zijn erg populair en dat vooral door de lage prijzen. De Hema komt wel vaker met dit soort trein acties. De NS HEMA dagkaart kunt u kopen bij de winkels of de website, maar hierbij geld dat de aanbieding vaak snelt uitverkocht raakt, dus wij raden onze bezoekers aan zo snel mogelijk een NS HEMA dagkaart te bestellen! Lees de voorwaarden altijd eerst goed door, voordat u een treinkaartje aanschaft.

Bron: Hema actie

Tags: Actie, Korting, Treinkaartjes actie, Trein Hema, Hema dagkaart