NS Dagretour

Wilt u goedkoop met de trein? Regelmatig zijn er goedkope NS dagretours verkrijgbaar via onze website, waarmee u tot wel 70% kunt besparen op uw reiskosten. Profiteer ook van korting op treinreizen en bestel één van de onderstaande NS dagretour acties. In sommige gevallen worden dagretour aanbiedingen gecombineerd met evenementen, festivals of uitjes. In andere gevallen ontvangt u een gratis lunch, dient u samen te reizen of reist u gewoon heel goedkoop met de trein.

Dagje weg met treinen van NS

NS Dagretour acties (Juli 2018)

Hieronder vindt u een overzicht van lopende NS Dagretour acties in juli 2018.

NS Dagretour (incl lunch Doppio Espresso)

T/m 31 juli 2018 bestelt u een NS dagretour + Appeltaart + Koffie bij Doppio Espresso voor € 20. De actie bestelt u online via de onderstaande link bij de Spoordeelwinkel. Uiterste reisdatum is vastgesteld op 31 augustus 2018.

  • Prijs (2e klas): € 20
  • Prijs (1e klas): € 24
  • Verkoop: t/m 31 juli 2018
  • Reizen: t/m 31 augustus 2018
  • Product: NS Dagretour (bestemming naar keuze) + Appeltaart + Koffie bij Doppio Espresso

Wat is een NS Dagretour?

Met een NS Dagretour reist u op de gewenste reisdag naar een gewenste bestemming voor een vast tarief. Hierbij is het de bedoeling dat u de meest logische route neemt. U mag niet omreizen of een extra tussenstop maken. Anders riskeert u een boete.

Geen NS dagretour ontvangen?

Heeft u wel betaald, maar geen NS dagretour ontvangen? Neem dan contact op met de aanbieder, zodat zij u de tickets nogmaals kunnen toesturen.

Deel deze pagina!

Close