NS Blokker actie

De Blokker treinkaartjes zijn weer verkrijgbaar van 22 april t/m 07 mei 2017 in alle vestigingen! Hierbij is het mogelijk om een NS Dalvrij dagkaart te kopen voor slechts € 14,50. Hiermee kunt u een hele dag onbeperkt reizen in de daluren of het weekend met treinen van verschillende vervoerders. Houdt er rekening mee dat de acties van Blokker altijd razend populair zijn en deze treinkaartjes actie vaak na enkele dagen uitverkocht raakt. Binnenkort op stap met uw vriend/vriendin, een familiebezoekje of evenement gepland? Met de trein actie van Blokker bespaart u enorm op de reiskosten en kinderen van 4 t/m 11 jaar oud reizen voor € 2,50 met een Railrunner met u mee.

Samenvatting van de Blokker trein actie

  • Verkoopperiode: 22 april t/m 07 mei 2017;
  • Reisperiode: 24 april t/m 04 juni 2017;
  • Geldigheid: Ma t/m vrij voor 06:30 uur, tussen 09:00 t/m 16:00 uur en na 18:30 uur, daarnaast kunt u in het weekend de hele dag reizen;
  • Kosten: € 14,50;
  • Lees de voorwaarden altijd goed door, voordat u van een NS dagkaart actie gebruik maakt.

Wij raden u aan om de dagkaart direct aan te schaffen, want de NS actie van de Blokker is vaak al na enkele verkoopdagen uitverkocht. Ook in april 2017 zal de Blokker dagkaart actie weer snel uitverkocht raken.

Blokker actie

Deel dit artikel, want samen maken we het Openbaar Vervoer betaalbaar!

NS dagkaart actie van de Blokker

De treinkaartjes actie van de Blokker is weer lopende en net als de voorgaande edities was Treinkaartjes-actie.nl er weer bij! De NS Blokker dagkaart is verkrijgbaar voor een bedrag van 14,50- euro, waarmee het mogelijk was om een hele dag onbeperkt te treinen door heel Nederland. Profiteer van de Blokker dagkaart actie tijdens de actie periodes en bestel uw NS blokker dagkaart via onze website!

Met deze NS dagkaart actie van de Blokker is het mogelijk om een hele dag onbeperkt te treinen in de periode van 24 april t/m 04 juni 2017. De NS Blokker dagkaart is op een wegwerp OV-chipkaart geladen. Deze kan direct worden gebruikt en na gebruik worden weggegooid.

NS Blokker treinkaartjes

De treinkaartjes die door middel van de NS blokker actie worden verspreid worden ook wel de blokker treinkaartjes of de blokker dagkaart genoemd. Deze worden in de vorm van een E-ticket uitgegeven en zullen moeten worden geactiveerd via de website van de NS. Het stappenplan om het blokker treinkaartje te activeren hebben wij op de link hieronder uitgewerkt. Het blokker treinkaartje activeren? Klik hieronder voor het stappenplan! - NS E-ticket activeren


Bron: Blokker actie

Deel deze pagina!

Close