NS AH actie

T/m 25 november zijn er weer treinkaartjes bij Albert Heijn verkrijgbaar! Voor € 15,- is het mogelijk om een Trein Weekendkaart te kopen. Deze goedkope dagkaart actie gaat waarschijnlijk snel uitverkocht, want de reguliere prijs voor een NS dagkaart betreft € 52,60. U ontvangt dus ruim 65% korting op uw treinticket. De AH treinkaartjes zijn verkrijgbaar bij de balie van de verschillende AH vestigingen. Gaat u binnenkort met de trein? Dan raden wij aan om direct een AH treinkaartjes bij één van de filialen aan te schaffen. De aanbieding is op een OV chipkaart geladen, zodat u hem na aankoop direct kunt gebruiken in de periode van .

De AH dagkaart is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en is geldig van 25 november t/m 29 januari 2017. Met deze actie kunt u in het weekend de hele dag reizen. U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u overstapt van de NS naar een andere vervoerder, want de dagkaart is tevens geldig in treinen van Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.

Samenvatting van de AH treinkaartjes actie

  • Kosten: € 15;
  • Verkoopperiode: 21 november t/m 04 december 2016;
  • Reisperiode: 25 november t/m 29 januari 2017;
  • Een heel weekend vrij reizen met de AH treinkaartjes;
  • Gratis koffie is exclusief bij de AH To Go te verzilveren.

AH dagkaart

Lees de voorwaarden van de AH trein actie altijd goed door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het is namelijk al vaker voorgekomen dat men zich vergist in de reisperiode, het aantal personen of de reisdagen.

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+