NS AH actie

Vanaf maandag 22 januari 2018 koopt u bij Albert Heijn goedkope treinkaartjes voor € 18. Het gaat om een NS Dagretour naar één van de zeven bestemmingen, waarbij u kunt kiezen uit Groningen, Zwolle, Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven of Maastricht. De Trein Dagretour van Albert Heijn is geldig op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag in de reisperiode van 22 januari t/m 25 februari 2018. De AH dagkaart is zowel online als in de winkels verkrijgbaar en bruikbaar in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Na aankoop ontvangt u een unieke code die u online kunt verzilveren voor de gewenste bestemming en reisdatum.

De AH Dalkaart is verkrijgbaar van 22 januari t/m 28 januari 2018 zolang de voorraad strekt. Met deze actie kunt u in het weekend en doordeweeks naar één van de zeven bestemmingen in Nederland. Kinderen meenemen? Voor slechts € 2,50 reizen kinderen van 4 t/m 11 jaar met u mee middels een NS Railrunner.

AH treinkaartjes actie (januari 2018)

  • Prijs (2e klas): € 18
  • Verkoopperiode: t/m zondag 28 janauri 2018
  • Reizen: 22 januari t/m 25 februari 2018
  • Product: NS Dagretour
  • Winkel: Albert Heijn
  • Geldig: Op maandag t/m vrijdag geldig vanaf 09:00 uur. Op zaterdag en zondag de hele dag geldig.

AH dagkaart

Lees de voorwaarden van de AH trein actie altijd goed door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het is namelijk al vaker voorgekomen dat men zich vergist in de reisperiode, het aantal personen of de reisdagen.

Deel deze pagina!

Close