NS AH actie

T/m 04 september zijn er weer treinkaartjes bij Albert Heijn verkrijgbaar! Voor € 16,- is het mogelijk om een volwaardige NS dagkaart te kopen. Deze goedkope dagkaart actie gaat waarschijnlijk snel uitverkocht, want de reguliere prijs voor een NS dagkaart betreft  52,60. U ontvangt dus ruim 65% korting op uw treinticket. De AH dagkaarten zijn verkrijgbaar bij de balie van de verschillende AH vestigingen. Gaat u binnenkort met de trein? Dan raden wij aan om direct een AH treinkaartjes bij één van de filialen aan te schaffen. De aanbieding is op een OV chipkaart geladen, zodat u hem na aankoop direct kunt gebruiken.

De AH dagkaart is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en is geldig van 22 augustus t/m 06 november 2016. Met deze actie kunt u van maandag tot vrijdag vanaf 09:00 uur reizen en in het weekend de hele dag. U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u overstapt van de NS naar een andere vervoerder, want de dagkaart is geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.

Samenvatting van de AH treinkaartjes actie

  • Kosten: 16,- euro;
  • Verkoopperiode: t/m 04 september 2016 (zolang de voorraad strekt);
  • Reisperiode: t/m 06 november 2016.

AH dagkaart

Lees de voorwaarden van de AH trein actie altijd goed door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het is namelijk al vaker voorgekomen dat men zich vergist in de reisperiode, het aantal personen of de reisdagen.

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+