NS AH actie

De treinkaartjes actie van Albert Heijn is weer lopende! Voor € 17,- is het mogelijk om een volwaardige NS dagkaart te kopen. Deze goedkope dagkaart gaan waarschijnlijk snel uitverkocht, want de reguliere prijs voor een NS dagkaart betreft  51,80. U ontvangt dus ruim 60% korting op uw treinticket. De AH dagkaarten zijn verkrijgbaar bij de balie van de verschillende AH vestigingen. Gaat u binnenkort met de trein? Dan raden wij aan om direct een AH dagkaart bij één van de filialen aan te schaffen. Deze aanbieding is vaak al binnen enkele dagen uitverkocht bij sommige filialen. 

De AH dagkaart is te koop tot 09 maart en is nog tot 03 mei te gebruiken. Hiermee kunt u van maandag tot vrijdag vanaf 09:00 uur 's ochtends reizen en in het weekend de hele dag. U hoeft zich verder geen zorgen te maken wanneer u overstapt van de NS naar een andere vervoerder, want de dagkaart is geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.

Samenvatting van de AH treinkaartjes actie:

  • Kosten: 17,- euro
  • Verkoopperiode: 09 maart 2015 t/m 22 maart 2015
  • Reisperiode: 09 maart 2015 t/m 03 mei 2015

AH dagkaart

Lees de voorwaarden van de AH trein actie altijd goed door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het is namelijk al vaker voorgekomen dat men zich vergist in de reisperiode, het aantal personen of de reisdagen.

Tags: Actie, Korting, Treinkaartjes actie, AH dagkaart, Trein AH, Albert Heijn