NS AH actie

De treinkaartjes actie van Albert Heijn is weer lopende! Voor € 16,- is het mogelijk om een volwaardige NS dagkaart te kopen. Deze goedkope dagkaart gaan waarschijnlijk snel uitverkocht, want de reguliere prijs voor een NS dagkaart betreft  52,60. U ontvangt dus ruim 60% korting op uw treinticket. De AH dagkaarten zijn verkrijgbaar bij de balie van de verschillende AH vestigingen. Gaat u binnenkort met de trein? Dan raden wij aan om direct een AH dagkaart bij één van de filialen aan te schaffen. Daarbij is de aanbieding deze keer geladen op een OV chipkaart, dus u hoeft hem niet meer online te verzilveren/activeren en kunt hem direct gebruiken.

De AH dagkaart is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en is geldig van 11 april t/m 19 juni 2016. Met deze actie kunt u van maandag tot vrijdag vanaf 09:00 uur reizen en in het weekend de hele dag. U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u overstapt van de NS naar een andere vervoerder, want de dagkaart is geldig in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.

Samenvatting van de AH treinkaartjes actie

  • Kosten: 16,- euro;
  • Verkoopperiode: zolang de voorraad strekt;
  • Reisperiode: 11 april t/m 19 juni 2016.

AH dagkaart

Lees de voorwaarden van de AH trein actie altijd goed door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het is namelijk al vaker voorgekomen dat men zich vergist in de reisperiode, het aantal personen of de reisdagen.

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+