NS Kruidvat dagkaart

Naar verwachting zal er in februari 2015 weer een treinkaartjes actie van de Kruidvat worden gehouden. Mogelijk is de Kruidvat Weekend dagkaart dan verkrijgbaar voor € 13,99 via de webshop en de verschillende filialen. Mocht u van de Kruidvat trein actie gebruik willen maken raden wij u aan om ons te Liken op Facebook of u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, zodat wij u direct op de hoogte kunnen brengen. Wij raden u aan om de voorwaarden van de Kruidvat dagkaart actie altijd goed door te lezen, voordat u op een aankoop overgaat. Van deze treinkaartjes actie kunt u gebruik maken tot 25 januari 2014, maar de verkoopperiode stopt al op 19 oktober 2014. Daarbij weten we van voorgaande trein acties dat deze vaak snel uitverkocht gaan, dus wees er snel bij!

  • Verkoopperiode: Vanaf 7 oktober 2014 t/m 19 oktober 2014
  • Reisperiode: 11 oktober 2014 t/m 25 januari 2014

Met de Kruidvat dagkaart actie is het voor treinreizigers mogelijk was om er eens lekker een dagje op uit te trekken met het hele gezin. Met de Kruidvat trein actie is het mogelijk om één dag in het weekend de hele dag te reizen ongeacht de bestemming. Zo kunt naar alle uithoeken van het land reizen voor één vaste prijs.

Kruidvat dagkaart

Wat is het verschil met andere treinkaartjes acties?

Het verschil met andere acties zat hem dit keer in het aantal personen en dat u enkel in het weekend gebruik kunt maken van de NS Kruidvat dagkaart actie. Met de Kruidvat dagkaart is het dus mogelijk om voor slechts 13,99 euro een hele dag in het weekend te reizen.

Treinkaart actie Kruidvat

Wij raden altijd iedereen aan om de voorwaarden eerst goed door te lezen, voordat u op een aankoop overgaat. Zo is het bij deze treinkaartjes actie van groot belang dat u weet dat er slechts 1 persoon kan reizen op de kaart en hij enkel op één dag in het weekend te gebruiken is. De verkoopperiode van deze Kruidvat dagkaart actie start op 17 december 2013 en eindigt op 22 december 2013.

Verlopen NS Kruidvat acties:

  • 9 oktober 2012 t/m 21 oktober 2012
  • 19 februari 2011 t/m 19 juni 2011

Tags: Actie, Korting, Treinkaartjes actie, Trein Kruidvat, Kruidvat dagkaart

  • Blokker dagkaart
  • AH dagkaart
  • Jumbo dagkaart
  • Kruidvat dagkaart
  • HEMA dagkaart