NS Kruidvat dagkaartOok in het begin van 2014 kwam Kruidvat weer met een verrassende trein actie. Voor slechts 13,99 euro was het mogelijk om een NS dagkaart te kopen, waarmee u één dag in het weekend onbeperkt kon reizen met de trein. Het was deze keer niet mogelijk om een dagkaart te kopen voor verschillende vervoersmiddelen. De Kruidvat dagkaart was verkrijgbaar in de filialen van de Kruidvat. Wij raden u aan om de voorwaarden van de Kruidvat dagkaart actie altijd goed door te lezen, voordat u op een aankoop overgaat. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om op Koningsdag gebruik te maken van de dagkaart, maar kunt u wel gebruik maken van deze treinkaartjes actie in de Voorjaarsvakantie en Meivakantie.

  • Verkoopperiode: Vanaf 11 februari 2014
  • Reisperiode: 15 februari 2014 t/m 15 juni 2014
  • Kosten: € 13,99-

Met de Kruidvat dagkaart actie is het voor treinreizigers mogelijk was om er eens lekker een dagje op uit te trekken met het hele gezin. Met de Kruidvat trein actie is het mogelijk om één dag in het weekend de hele dag te reizen ongeacht de bestemming. Zo kunt naar alle uithoeken van het land reizen voor één vaste prijs.

Kruidvat dagkaart

Wat is het verschil met andere treinkaartjes acties?

Het verschil met andere acties zat hem dit keer in het aantal personen en dat u enkel in het weekend gebruik kunt maken van de NS Kruidvat dagkaart actie. Met de Kruidvat dagkaart is het dus mogelijk om voor slechts 13,99 euro een hele dag in het weekend te reizen.

Treinkaart actie Kruidvat

Wij raden altijd iedereen aan om de voorwaarden eerst goed door te lezen, voordat u op een aankoop overgaat. Zo is het bij deze treinkaartjes actie van groot belang dat u weet dat er slechts 1 persoon kan reizen op de kaart en hij enkel op één dag in het weekend te gebruiken is. De verkoopperiode van deze Kruidvat dagkaart actie start op 17 december 2013 en eindigt op 22 december 2013.

Verlopen NS Kruidvat acties:

  • 9 oktober 2012 t/m 21 oktober 2012
  • 19 februari 2011 t/m 19 juni 2011

Bron: Goedkoop Treinkaartje